O nama

Tražite li stomatologa u Banjaluci? Vaša pretraga završava ovdje! Stomatološki centar City Dent je moderno opremljena i stručna stomatološka ustanova koja nudi širok spektar stomatoloških usluga!
Stomatološki centar City Dent je osnovan 2006. godine.
Nakon nekoliko godina zdravstvena ustanova kreće u specijalističko stručno usavršvanje svojih doktora tako da od 2011. imamo našeg  prvog specijalistu ortodoncije zatim 2013. godine specijalistu oralne hirurgije .
Za 13 godina postojanja City Dent je prošao dug put od stomatološke ambulante sa konvencionalnim uslugama do stomatološkog centra sa najnovijim dentalnim tehnološkim pristupom.
Stomatološki centar je dizajniran tako da ponudi prijatno, opuštajuće okruženje za sve. Ambulante su potpuno opremljene inovativnom tehnologijom za najbolje moguće rezultate kako za redovne tako i za zahtjevnije zahvate.
City Dent tim je ponosan jer nudi brigu za sve pacijente, mlade i stare. Mi vjerujemo da svaki pacijent, bez obzira na godine života, zaslužuje najbolji mogući osmjeh i najbolju stomatološku zaštitu.
Naša misija:
Iza naših radova stoje imena naših doktora, jer MI:
  • ☑ slušamo da bi mogli do kraja da razumijemo Vaš problem
  • ☑ objašnjavamo tretman veoma pažljivo
  • ☑ odgovaramo na sva Vaša pitanja
  • ☑ biramo opciju tretmana koji je moguć kod Vas
  • ☑ Vam dozvoljavamo da izaberete mogućnosti koje su Vama dostupne

Naše usluge:

Naša lokacija

Milana Tepića 27, Banja Luka 78000

Kontakt: +387 (0)66 313 555

Protetika: +387 (0)65 444 744

citydent@ymail.com

Radno vrijeme

Pon-Petak09:00 - 20:00
Subota9:00 - 13:00
NedjeljaNeradno